Θερινά μαθήματα

Θερινά μαθήματα ξένων γλωσσών

Στο ΚΞΓ LANGUAGE NETWORK-ARIS FILIPPOU, θα βρείτε εξειδικευμένους καθηγητές ξένων γλωσσών, άριστα εκπαιδευμένους και ειδικά καταρτισμένους για μαθήματα ενηλίκων και μαθητών. 

Το φροντιστήριο μας, παραδίδει μαθήματα ενηλίκων σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα για όλα τα επίπεδα και προετοιμασία για απόκτηση πτυχίων όλων των επίσημων φορέων, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου.

Όσοι παρακολουθούν θερινά τμήματα ολοκληρώνουν μία ολόκληρη τάξη στη διάρκεια 5 με 6 εβδομάδων αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς πληρώνοντας μόνο το 50% των ετησίων διδάκτρων που θα πλήρωναν εάν παρακολουθούσαν την αντίστοιχη τάξη στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Πλούσιο έντυπο και ψηφιακό υλικό
Χρήση σύγχρονου εξοπλισμού
Ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον
Προσωπικό ενδιαφέρον Πιστοποίησεις ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Σεβόμαστε τις προτεραιότητές και το χρόνο σας και σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση, οικονομικάαποτελεσματικάμεθοδικά και οργανωμένα, ώστε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε περίπτωση αποτυχίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες τυχόν απορίες ώστε να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας, ώστε να αποκτήσετε το πτυχίο  και το πιστοποιητικό που χρειάζεστε.

- Εγγύηση απόκτησης πτυχίου.
- Έμπειροι καθηγητές
- Πρωτοποριακές τεχνικές μαθημάτων.
- Φιλικές τιμές & ειδικές εκπτώσεις για σπουδαστές μας και συγγενείς τους.
προγράμματα σπουδών σε ολιγομελή τμήματα.
 - Κορυφαίες, διεθνείς, ακαδημαϊκές συνεργασίες 

Γλώσσες

Επικοινωνία

  • Γενναίου Κολοκοτρώνη και Τριβώλη 1, Κουκάκι
  • (+30) 210.92.22.498
  • info@languagenetwork.gr