Ποιοι Είμαστε

Κέντρο Ευρωπαϊκών & Ασιατικών Γλωσσών LANGUAGE NETWORK-ARIS FILIPPOU

Ο Άρης Α. Φιλίππου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου του Lancaster της Αγγλίας (Lancaster University) και κάτοχος του πτυχίου CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) του Πανεπιστημίου του Cambridge

Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
lancaster
Πανεπιστήμιο Lancaster στην Αγγλία
cambridge
Πανεπιστήμιο Cambridge στην Αγγλία

Για την απόκτηση του τελευταίου εργάστηκε σε τάξεις ενηλίκων με πολυεθνική σύνθεση και εμπλούτισε σημαντικά την εκπαιδευτική του εμπειρία και την πρακτική του κατάρτιση πάνω στη διδασκαλία σε τάξεις με ετερόκλητη εθνική σύνθεση και γνωστικό επίπεδο.

Απ’ το 2001 εργάζεται στην Ελλάδα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αλλά ταυτόχρονα έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία διδάσκοντας εφήβους και ενήλικες σε Παν/μια στην Αγγλία (Οxford Brookes, Greenwich University) που διεξάγουν summer courses.

Άρης Φιλίππου
Άρης Φιλίππου - Ιδρυτής του κέντρου Ευρωπαϊκών και Ασιατικών Γλωσσών
Language Network
Πολυετής Εμπειρία
Πανεπιστημιακή εκπαίδευση
Αγάπη για την διδασκαλία
Ήθος & υπευθυνότητα
Συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς
Γλώσσες:
Αγγλικά - Γερμανικά
Πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών του Αρη Φιλίππου

Με σύμμαχο την εμπειρία και την γνώση!

Είναι συνεργάτης και εξεταστής προφορικών στις εξετάσεις γλωσσομάθειας που διεξάγουν στην Ελλάδα γνωστοί βρετανικοί εκπαιδευτικοί φορείς. 

Προερχόμενος ο ίδιος από οικογένεια εκπαιδευτικών και έχοντας ξεκινήσει την εργασιακή του πορεία στην Ελλάδα από το οικογενειακό κέντρο ξένων γλωσσών στο κέντρο της Αθήνας, διετέλεσε για 10 χρόνια διευθυντής σπουδών των κέντρων ξένων γλωσσών ΕΝGLISH FIRST στις περιοχές του Βαρνάβα και του Καλάμου Αττικής και ιδρυτής από το 2020 του κέντρου Ευρωπαϊκών και Ασιατικών γλωσσών LANGUAGE NETWORK στην Αθήνα (Κουκάκι). 

Εμπιστευτείτε μας… δεν θα σας απογοητεύσουμε ποτέ!

Η εικοσάχρονη εμπειρία μας και οι εκατοντάδες επιτυχόντες μαθητές μας αποτελούν εγγύηση εμπιστοσύνης και ποιότητας.